Lihoměr, cukroměr
Oferujemy wyłącznie towary dostępne w magazynie
Wyszukiwanie według parametrów:
Sortuj według
Cena
Liczba
-4%
Cukromierz operacyjny II 0-30 % masy, dział. stopień 0,2 % Cukromierz jest używany do określenia ilości resztkowego cukru w moszczu. Owoce destylaty – bimber to napoje o wysokiej zawartości alkoholu wytwarzane w procesie destylacji fermentowanych owoców lub owocowego wina. Podczas fermentacji w m
42.19 PLN
Zapisz 1.91 PLN (4%)
W magazynie
-7%
-10% podział wagowy skali 0,1% Areometr jest używany do określenia ilości pozostałego cukru w brzeczce w procentach wagowych. Areometr jest używany do określenia ilości pozostałego cukru w brzeczce. Owoce destylaty – wódki owocowe to napoje o wysokiej zawartości alkoholu, wytwarzane w procesie de
41.16 PLN
Zapisz 2.94 PLN (7%)
W magazynie
-4%
Alkometr jest używany jako miernik do określenia % alkoholu w roztworach wodnych w objętościowych %. Alkometr ze skalą w procentach objętościowych, tj. podający liczbę mililitrów etanolu (alkoholu etylowego) w 100 ml roztworu z wodą. Areometry do alkoholu są produkowane w wersji z termometrem lub be
47.21 PLN
Zapisz 2.06 PLN (4%)
W magazynie
-2%
Moštoměr orientacyjny III. 10 - 30 kg/hl, děl. stup. 0,5 Podaje koncentrację fermentowalnych cukrów winogronowych moszczu w kg/hl przy temp. 15 °C.
38.9 PLN
Zapisz 0.69 PLN (2%)
W magazynie